Jookse nii, et sind nähtaks!

RH AW15 picked-2222

Kuigi päevad jäävad järjest lühemaks ja ilmad muutuvad üha karmimaks, pole see siiski piisav põhjus, et jooksutossud talvehooajaks karpi panna. Ronhill pakub laia valikut jooksuvarustust, mis hoiab keha külmadel treeningutel soojas ja nähtaval.

RH AW15 picked-2356

Pimedal ajal jooksmise kaks põhielementi on silmatorkavus ja helkivus. Silmatorkavuse tagavad erksavärvilised kangad, näiteks Vizioni sarjast tuntud erekollane ja kärtsroosa. Helkivus tuleneb teibiribadest ja tarvikutest, mis autotulede valgel helendavad. Kui valite sügis-talviseks hooajaks jooksuvarustust, mida kasutate aeg-ajalt ka pimedal ajal treenimiseks, on tähtis arvestada mõlema elemendiga.

RH AW15 picked-2381

Parema silmatorkavuse aitab tagada LED-tuli, mis kinnitatakse jaki või jooksuvarustuse külge ning mille saab riiete pesemise ajaks eemaldada.

RH AW15 picked-3420

Ronhilli Vizion-sarja toodetes on kasutatud mitmesuguseid töödeldud materjale, mis aitavad kehatemperatuuri reguleerida ega lase tuulel ja vihmal keha maha jahutada. Tänu erksavärvilisele kangale ja helkivatele detailidele paistate liikluses silma ning saate pimedatel talveõhtutel ohutult ja mugavalt treeningutega jätkata.

Posted in Määratlemata.